Årets førjulsgave fra oss til dere!

Årets førjulsgave fra oss til dere!

Vi har den store glede av å gi dere årets beste førjulsgave! Hele fem nye og superpopulære bøker til elevene fra Egmont forlag.

Den mest leste boken i Lesemester gjennom tidene er “Nordlys – Reisen til Jotundalen” av Malin Falch. Nå finner dere både bok to “Nordlys – Vikingene og orakelet” og tre “Nordlys – Kråkesøstrene” av denne spennende serien i biblioteket vårt! Dette er etterlengtede bøker for elevene som har lest bok nummer en.

 

Og vi topper det hele med hele tre andre spennende og morsomme bøker!

 

Tegneserieskaper Odin Helgheim står bak serien Ragnarok. Første bok, “Fenrisulven”, vant ARKs barnbokpris i 2020 og er en spenningsfylt historie som garantert blir en vinner blant elevene. Flotte illustrasjoner, handlingen lagt til vikingtid, norrøn mytologi og hemmelige beskjeder i runeskrift, gjør at leseren virkelig dras inn i et nytt univers.

 

Neste bok er “Frida og jakten på nesehårene”. Dette er et morsomt eventyr fortalt og tegnet av Pondus-skaperen, Frode Øverli. Bokens hovedperson, Frida, er datteren til Pondus. Vi får bli med henne på jakten på nesehårene til selveste Einaugetrollet i Rallarheim. Men hvorfor hun drar på jakt etter dem? Det må dere nesten lese selv! Passer både for liten og stor.

 

Siste bok vi har gleden av å fortelle dere om er “Trolleliv” av Sissel Bøe. Det er faktisk en slags gavepakke i seg selv. Boken inneholder hele fem ulike eventyr om trollfamilien med 11 trollunger. Du får oppleve blant annet en bursdagsfest i trollhaugen og et tyveri fra trollenes skattkammer. Bøkene er illustrert av Peter Madsen og de tar deg med inn i et Kittelsen-inspirert univers med troll og mystiske figurer.

 

Da gjenstår det bare å si: Ha en riktig god adventstid og god lesing!