Flere engelske e-bøker med lyd

Flere engelske e-bøker med lyd

Eksklusiv testperiode med bøker fra Bayard Presse

Lesemester publiserer nå engelske e-bøker med lyd i et testprosjekt med det anerkjente franske forlaget Bayard Presse som lager kvalitetslesestoff for barn og unge.

Bayard har et rikt engelsk bokutvalg som vi tror kan være interessante for elever på 6.-7.trinn og oppover. Men den hypotesen vil vil vi gjerne teste ut! Frem til slutten av september vil derfor brukere med Lesemesters skolekonto kunne lese og lytte til et utvalg engelske e-bøker med lyd og quiz.

Fransk spesialitet

Siden oppstarten på 1960-tallet, har Bayard Presse blitt internasjonalt anerkjent for sine mange utgivelser av høy kvalitet i tekst og illustrasjoner. I Lesemester publiserer vi 10 bøker fra serien Adventure Box Magazine hvor leserne finner både humor og fantasi, i tillegg til lyd, leservennlig tekst, og illustrasjoner på hvert oppslag.

Quiz på engelsk

I Lesemester har vi quiz til mange av bøkene. Dette vet vi er en motivasjonsfaktor for mange av våre lesere. I tillegg er det en fin måte for eleven å selv sjekke leseforståelse og å oppleve fremgang. Til Bayard-bøkene kommer quiz på engelsk.

Send tilbakemelding

I Lesemester er vi opptatt av at bøkene treffer lesere og lærere med hensyn til nivå, nytte og behov. Så ikke nøl med å dele din og elevenes mening om bøkene og utvalget med innholdsansvarlig på camilla@lesemester.no.

E-bøkene vil være tilgjengelig for brukere med skolekonto ut september 2021.

Happy reading!