God skolestart!

God skolestart!

Sommeren ruller mot slutten, og skolestart er rett rundt hjørnet. Vi i Lesemester er nok ikke alene i å ønske at barna får en best mulig start på skolen – fra de yngste til de eldste. 

Noen av de viktige faktorene som bidrar til å gi elever en god start, er de grunnleggende ferdighetene, deriblant lesing. Men i barnas hverdag er det en del “distraksjoner” som kan gjøre det vanskelig å ha fokus på dette, slik som Netflix, YouTube, dataspill og spillkonsoller. 

Som foreldre er vi nok ganske bevisste på hvor mye tid barna bruker på slike distraksjoner. Mange kjenner så endelig godt til frustrasjonen det kan skape å frata dem disse. Lesemester er ikke et spill eller en strømmetjeneste, men den deler en del av formatet med valgmuligheter, lyd, quiz og lesepoeng. Med et gjenkjennelig digitalt format som de selv kan styre, kan Lesemester vise seg å være et godt lesealternativ for ditt barn! Prøv og se!

Gode leseferdigheter gir barna gode forutsetninger for å mestre skolen. Unge med liten leseinteresse, kan slite med såkalte lesefag som et resultat av dette. Men gode leseferdigheter er også knyttet til utvikling av fantasi og kreativitet. Derfor er det veldig viktig å vekke “lesemesteren” i barna våre allerede i ung alder når de er på sitt mest nysgjerrige. Og i Lesemesters bokhylle er det mye å utforske!

Ønsker du at barna dine skal ha denne viktige fordelen, trykk på linken nedenfor og få 14 gratis prøvedager! 

Masse lykke til med skolestart!

Sensommerhilsen fra

Camilla, innholdssjef i Lesemester og skolebarnmamma

Prøv lesemester!