Lesemester blir ny i høst

Lesemester blir ny i høst

I høst skjer det spennende ting med Lesemester!

Lesemester skifter navn og blir en del av Lexplore leseplattform. Til høsten heter vi Lexplore, og kan tilby lesekartlegging, innsikter, øvelser og det velkjente kvalitetsbiblioteket vårt. Men vi får også ny, spennende og forbedret funksjonalitet.

Lesemester flyttes inn i Lexplores tekniske miljø. For lærere og elever vil det innebære store forbedringer teknisk. Innholdet i plattformen vil se bedre ut og ytelsen/teknikken vil bli forbedret. Plattformen vil være helt nettbasert og fungere bedre på alt utstyr.

Ny funksjonalitet med Leselogg! Elevene kan nå logge all lesing i plattformen vår, til og med i fysiske bøker, og lærerne får dermed oversikt over all lesing på ett sted.

Koble på objektiv og forskningsbasert lesekartlegging. Nå har man mulighet til å koble sammen resultatene man får fra vår objektive og forskningsbaserte lesekartlegging med elevtilpassede øvelser, tiltak og litteratur. Vi finner den litteraturen i biblioteket vårt som passer elevens nivå, dere får oversikt over tiltakene som har effekt over tid, og kan sette inn de riktige ressursene der det er nødvendig. Det er den komplette digitale leseplattform for elever, lærere og ledelsen på skolen og i kommunen.

Les mer her og meld din interesse for å teste vår nye plattform.