Nytt år – nye muligheter

Nytt år – nye muligheter

Vi har vel alle kjent på følelsen av nytt år og nye muligheter. I dette nye året, 2021, ser vi virkelig frem til nye muligheter og forandring både når vi ser utover i verden, og inn i vår egen Lesemester-sfære. 

I 2021 vil du merke at vi i Lesemester fornyer oss. Det vil skje inne i selve programmet/applikasjonen og på nettsider, sosiale medier, YouTube etc. Og så vil det selvsagt komme mange nye bøker. Vi tar alt steg for steg, men det første vi har gjort er å gjøre skillet mellom skole- og privatbrukere tydeligere. Vi tilbyr nemlig tjenesten vår for både skole- og privatbrukere. Det visste du kanskje ikke? Vi ønsker at lesegleden skal nå alle barn, og ikke kun de som er så heldige å få bruke det på skolen. 

Forsiden på lesemester.no er nå rettet mot privatbrukere. Ønsker du informasjon for deg som jobber i skole, klikker du på menyvalget skole i menyen øverst på nettsiden.

Sosiale medier

I sosiale medier har vi opprettet ulike kanaler for privat og skole. Alt som har med Lesemester skole å gjøre er merket med nettopp skole. Her vil du finne nyheter som handler om skole, hvordan du kan motivere elever og skape leseglede, og også spesifikke tips og triks du kan bruke i klasserommet.

Kanaler som kun heter Lesemester vil gi nyheter om nye bøker, hvordan du som voksen kan motivere barn og unge til mer lesing, og generelt om lure lesetips.

Følg oss her:

Lesemester skole på Facebook

Lesemester skole på Instagram

 

Lesemester for privatbrukere på Facebook

Lesemester for privatbrukere på Instagram

 

Youtube-kanal

LinkedIn

Følg oss på denne spennende reisen i 2021, da vel!