Send inn svar til Lesefest

Send inn svar til Lesefest

Lesefest 2021 er på vei til å avsluttes. Det har vært to uker med lesing på timeplanen og lesekonkurranse for de som har lisenser på Lesemester. Over 8000 elever har vært med på konkurransen, fra 66 ulike kommuner i Norge. Fristen for å levere inn svar og bli med i trekningen av premier er mandag 22. november. Før du gjør det, eller kanskje du allerede har gjort det, har du husket å laste ned diplomer? Last ned og skriv ut på bokmål eller nynorsk.
Vi synes også at elevene fortjener en skikkelig lesefest i klasserommet for å avslutte to uker med knallgod jobbing. Vi har fått inn mange bilder og historier fra klasserommene. Les noen av dem på vår Facebook-side, og følg oss gjerne der for å få oppdaterte nyheter om andre konkurranser og nyheter. Vil du dele bilder fra klasserommet eller lesefesten deres kan du bruke emneknaggen #lesefest21 eller #lesemester i sosiale medier.

 

Lurer du på hvordan du kan levere inn svar? Se hit: 

To lesemål skal besvares for å bli med i trekningen av premiene, og du kan velge om du vil besvare ett eller begge to.

All informasjon, premieoversikt og skjemaer du skal fylle ut, finner du på www.lesefest.no. Du kan også velge mellom bokmål eller nynorsk utgave av nettsiden, ved å se til toppmenyen på nettsiden.

Her kommer en nærmere forklaring på hvordan du kan levere inn svar på de ulike lesemålene.

 

Å lese for å finne svar: Besvar en eller flere av våre tre quizer. Lærer sender inn svar på vegne av klassen. En quiz = ett lodd i trekningen. Du må med andre ord ikke svare på alle tre. Du finner quizene på www.lesefest.no ved å bla nedover på siden til du kommer hit:

 

Å lese mye for å få mengdetrening: Læreren leverer inn erklæring på at elevene har gjort leseutfordringene. Bla nedover på www.lesefest.no til du kommer hit og velg knappen helt til høyre. Se bildet under:

 

Lykke til og fortsatt god lesing!